Testimoniale

" “În luna aprilie a anului 2014 am început colaborarea pentru realizarea proiectelor cu finanţare prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014, a caror beneficiar a fost Muzeul Judeţean de Istorie…"

Octav Negrea, Arheolog, Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Ploieşti
http://www.histmuseumph.ro/

Despre noi

Înființată în anul 2012, compania SYSTEGRA își propune să devină unul din numele de referință de pe piața din România a serviciilor de proiectare și consultanță de sisteme și instalații pentru proiecte civile și industriale.

La baza obiectivului nostru stau experiența personalului, instrumentele de lucru pe care le avem la dispoziție și, mai ales, determinarea noastră de a oferi clienților noştri servicii de cea mai înaltă calitate.

Mai mult, specialiştii SYSTEGRA garantează elaborarea proiectelor respectând legislaţia şi toate normele metodologice în vigoare.

citește mai mult...

Ultimele noutăți

Servicii la cele mai înalte standarde

10 Ianuarie 2013
Înființată cu scopul de a aduce un plus pe piața românească, compania SYSTEGRA propune un portofoliu larg de servicii de consultanță și proiectare pentru construcții civile și industriale:…

Lansare SYSTEGRA

8 Ianuarie 2013
Anul 2013 vine cu forţe proaspete pe piaţa din România a serviciilor de consultanţă şi proiectare instalaţii pentru construcţii civile şi industriale. SYSTEGRA, companie înfiinţată…